Kedvezményes árak a 4,16 x 8,00 x 1,50 m-es ovális előgyártott medencére, teljes szűrőfelszereléssel.


Medence + öntözőberendezés vásárlása esetén 15% kedveyményt biztosítunk.


15% kedveyményt biztosítunk  működésbehelyezési vegyszerekre.

>> Részletek itt<<

 

 

 

Medencék építési módja és költségei


>> részletek<<

 

Finn szaunák

Cégünk számos terméke segítségével otthonában megvalósíthatja a hagyományos finn szaunák által keltett pihentető hatást!

Standard megoldásként kínáljuk a személyre szabott szaunákat, külső és belső skandináv lucfenyőburkolatos kivitelezésben. A szauna beltéri elemei (padok, fejtámlák, háttámaszok, padlórács, stb.) trópusi égerből vagy finn fehér nyárfából készülnek. Ezek gyantamentesek, gondos kivitelezésűek. Hasonlóképpen, a felhasznált szigetelőanyagok préselt falemezekből készült természetbarát megoldások.

A tartozékok magukba foglalják a hő-ellenállású világítótestet, fényellenzőt, hőmérőt, nedvességmérőt, vulkanikus köveket, bambuszból készül merítőkanalat és csebret, illatkoncentrátumot, stb. A szauna-fülkén kívül jelentős szerepe van a hősugárzónak, melynek teljesítménye 3 és 21 kW között lehet, a szauna-fülke méretétől függően.

Igény esetén fehér vagy színes fénysugaras, illetve LED-es világítás, fényterápiás, aromaterápiás, hangszórós, stb. kivitelezés is választható.

Egy igazán egyedi szauna kialakításához javasoljuk a thermowood hő-kezelt, fehér nyárfából történő kivitelezést. Rendelkezésére állnak továbbá a kanadai vörös cédrus, vagy egzotikus megoldások is. Mindezt azért, hogy a megálmodott szaunája most valóra válhasson!